Monday, March 14, 2011

Show Me Your BFF Contest



Salam.

Contest kali ni  oleh blogger Nurulbadiah. Macam excited nak join contest ni . Saje je mencuba nasib. ^_^ kalau nak tau syarat2 contest ni , korang boleh klik kat banner atas tu. So, antara syarat2 nye , kene buat hikayat entry yang bermula dengan " Dear Nurulbadiah Lai " . So, here we go~




Dear Nurulbadiah Lai ,

 Kitorang mula kenal masa 1st year kat UKM tapi start rapat time 2nd year . Yang pelik nye tentang kitorang ,  even masing2 mempunyai karakter  yang pelik2  berbeza ; sorang tu ayu dan sangat menjage gaya dan penampilan ,  sorang lagik berperangai selamber tak reti bersopan tapi dalam hati ada taman , yang sorang lagi pulak berkarakter 2 alam (luar nampak lembut , tapi dalam ade ganas ) ,  tapi kitorang still boleh kamceng n hoya2 bersama . ^_^ .  Suka duka tawa nangis gosip2 pon selalu same2 . SAYANG korang ketat2. muah! (^__~)

cheers alwayz!! peaceNoWar! (^_^)

Saye nak tag:


 Sekian.
Babai


4 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

nice pic . best of luck, dear . (:

♥ mArumAru ♥ said...

adoiii bff kak.. susah tu.. ngehehe~~

Nurulbadiah Lai said...

dear

thanks 4 joining

i wish u best of luck..

done check ur entry

M!$$ LaVeNdeR said...

shafika: thanx dear!

marumaru:uisshh!! ssh ke dik oi? kalo macam tu tukar pd BoiFren Foreva musti x susah kan ?
=p

nurulbadiah:thanx dear sbb wat contest ni =)