Friday, February 18, 2011

Segmen Senyum Tak Nampak Gigi

salam..
last week coursem8 saye Farhan ade tag saye pasal contest Segmen Senyum tak nampak Gigi oleh sis Muazatul Adawiyyah yg cun~ actually terkapai2 jgk mencarik pic saye yg x de nampak gigi sbb most of my pic ade nampak gigi sokmo~ suke wat iklan colgate~! [Colgate x nak amik saye utk iklan diorang ke??hehe]

so,dalam byk2 pic saye dlm folder gamba tu,pic yang terpilih adalahhhhhhhhh...............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



TADAAAAAAAAAAA!!!!

ni je pic yang termampu haplod~
hoho~
sbb memang xde sgt pic yg bergigi~
sob..sob
T__T

so,kat sini saye nak tag membe2 saye join segmen ni.Mereka yang terpilih:

1) Hyeda

2)Sazoh

3)izaty

4)iecka

5)iLa dahan

ok done!
^___^







8 comments:

farae al-farafisya said...

chik, dah buat tag ni, petu kena buat apa??

ada mokhtar said...

good luck =)
nice dear!

M!$$ LaVeNdeR said...

ko cbe tgk kat link blog die tu..lpas dah buat entry tu,ko tinggalkan link entry ko tu kat belog penganjur supaya die boleh view entry tu..
=)

amiYo said...

haha..mcm2 segmen la skang ni..mcm best je..nk terai lah.. :D

M!$$ LaVeNdeR said...

join jgn x joinnnn~~!!!
=)

muas said...

so sweet! muas suka lip gloss tu,.hihi,.good luck ya,.

M!$$ LaVeNdeR said...

thanx dear~miss L pon suke sgt lip gloss tu~ =)

~An-nur~ said...

kejam2, u tau I tgkap gambar memang tak nampak gigi, hehe, insyaALLAh, akak dipost entry itu ;))
thanks nisa.
p/s: lip gloss awak memang cantik ;))
gorgeous baby,.