Thursday, February 24, 2011

dah bunuh diri tapi hidup lagi ??

Salam..

*entry ni xde kene mengena dengan sape2 yang telah membunuh diri, bakal membunuh diri, mahupon yang sedang bercita2 utk membunuh diri~ sekian~

Bunuh diri yang dimaksudkan kat sini ialah "membunuh belog diri sendiri " atau dengan bahasa Inggelish formal nye 'deactivate blog'. Ya ! Saye telah membunuh belog saye malam tadi dengan azam yang berkobar2 dan semangat yang tinggi dan jitu dengan harapan 1Malaysia konon2 nye x nak ganggu saye nak pokus setadi sebab asek2 nak view belog , pastu tangan gatal nak hapdet jerr [yang sebenaqnye time nak delete belog ni hati dok berbelah dua bahagi seratus + dok meleleh ayaq mata sedeh x tentu pasai sbb terlampau 'aku cinta padamu' kat belog ni~ huu~ ]

Dan sekarang.........


LIHATLAH DONIAAAAAAAA!!!!!!!



Tak sampai doploh pat jam deactivate belog ni , ha tengok! Tengok! ni dah aktip kan balik.Haha! Kan dah kate memang 'aku cinta padamu' kat belog ni sampai da addicted x jumpe beberapa jam , pikiran x menentu terbayang2 kecomelan belog nihh [muahahahaah!! even x la comel mane kannn,tapi sayang TETAP sayang! ^___^]

mane x nye,kami dah bercintan cintun hampir 2 tahun.2 tahun! Tu yang sayang x hengat doniaa. naseb baek lah dalam Islam x boleh kawen dgn selain manusia, kalo x dah lame suruh belog ni propose saye.heee~~

Hey! What a crappy things u write here?? Sory2.Ni kepala tengah 'hooray' jap sbb b4 dis dok stress setadi la kononnye coz lecturer kate ade mid sem sabtu nihh. Tibe2 tadi pulak kat dalam kelas, she said dat da exam is postpone until next thursday!!! ho..ho..ho!! So ni otak lega sikit even mmg kene setadi jugak after dis sbb ade subjek lain punye midsem exam next tuesday. =__='

So,kesimpulannya [hei ko ingat ko tengah tulis esei kesihatan ke siap ade simpul2 bagaiii?? ].. ok tukar ayat. Jadik kawan2 sekalian , stay tune at my belog k? even kadang2 saye merapu meraban ke hape kat cni , tapi kedatangan korang2 sumer kat cni sangat2 dihargai. Yang mane singgah2 tu, jangan lupe tinggalkan jejak korang kat cni eh? nanti saye jengah2 korang balik.

Ok,babai korang!
(^__~)

2 comments:

ruby bieha said...

loh igt knp bunuh diri

mengenaldiri said...

hehe..la..suspen je td.. ^_^