Thursday, March 17, 2011

The day i met my twin..

Salam.

Ni saye ade cite hot panas letopz2 nak cite kat korang. Actually saye baru perasan tentang ni dua tiga hari lepas. Nak tau apa die ?? Saye jumpe kembar saye !!!!! memang lah sebelum ni pernah dengar kita kat dunia ini ada 7 orang yang muka seiras dengan kita. Tak sangka pulak saye jumpa kat dunia blogging ni jer. nak tau siapa ???

 jeng jeng jeng !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


TARAAAAAAA!!!!!!!



See ?? I told u..She's at the left side , yg pakai tali pinggang keledar.  ^_^

Ok la .Yang sebenarnye kembar 'fesyen' je. Jangan marah yer korang. Kenal tak dat gurl yang saye state kat atas tu ?? Ape tak kenal ?? Korang ni duduk bawah tempurung ke reban ayam ? hehe. Gurau je . Ni la Fatin Liyana , ala bloggers yang pemes & stylo tu. Nak kenal die lebih dekat boleh singgah kat belog die ni .




Ok. Dah kenal die dah ? meh sambung citer balik. Actually gambar saye kat atas tu , memang tak sangke pun akan SEJIBIK SEJIBON macam Fatin Liyana tu . Dah lah kaler shawl pun sama , style pulak ala lebih kurang je. Dengan spek itam tu yang tak boleh blah. Design spek pun sama pulak tu ! Gambar tu saye ambik time lepas shooting2 dengan cousemate kat fakulti . *Gile selekeh kan saye ? Haha! Saye pedulik ape. Saye bukannya Fatin Liyana yang pandai bergaya & bijak mix n match tudung dan baju yang die pakai. Sebab tu saye suke sangat tengok gaya2 Fatin Liyana tu. nampak simple tapi meletopz! 


So nak dijadikan cerita , time saye blogwalking blog fatin Liyana ni ,terjumpa lah gambar kat atas tu. Jangan salah faham ye kawan2 . gambar kat atas tu saye edit & combine konon2 nampak macam kitorang naik satu kereta. Tengok ?? Same2 amik gambar dalam kereta pun kebetulan jugak. Agaknya memang takdir nak menemukan saye dan Fatin Liyana ni kat alam maya. ^__^ * sile jangan anggap saye lesbo okeh !


Hehe. Tapi even macam mana nampak serupa pun , tapi kitorang still tak sama. Yela, tahun kelahiran pun lain . Saye kakak , die adik. *eh ade rupa macam kakak  ke saye ni ? =p . Dia pandai jaga penampilan & bergaya . Saye ?? hanya pandai makan dan bergayut ! Hahaha! =p


Ok la .Stop merepeking ok ~ keje belambak2 tak nak buat , asek nak hapdet belog jer. Huhu.

Babai korang.

















10 comments:

Miss Ran said...

de iras..hehe

M!$$ LaVeNdeR said...

yeke ? thanx..hehe ^_^

SweetSyaza said...

eh iras laaa...
u pun stylo jugakkk...class gtu ;)

M!$$ LaVeNdeR said...

iras tang mane tu dear?
btw,thanx a lott!!
^__^

Fatin Liyana said...

tp idung awk lg mancung. ok down. bye.

p/s: haha joking. comel ok entry ini. & u r one beautiful lady for sure!

M!$$ LaVeNdeR said...

hye FL !!!
waahhhh~ teruje bile kamu sanggup dtg jenguk sini ~
btw, thanx dear~ really adored u so muchhh~!! ^__^

mengenaldiri said...

hehe
dua2 kiut!
^_^

nadyazulkifli said...

chikcookkkk...both of you look like a gojes twin! haha nyampahh. tertipu yang chik ad kembaaa. dah la FL wohh. hadduiii ;P

M!$$ LaVeNdeR said...

mengenal diri & nadya: thanx ~ ala,kebetulan je nihh..huu~

Paradise Gal said...

sy tau knpe boleh kebetulan same... sbb sume org pon kat Malaysia skang ni pki style mcm tu jugak. so skang ni.. kat mane pon boleh ade fatin liyana or miss lavender, or hanatajima or yuna... its everywhere. ramai gadis yg da jadi fashionista skang ni. ye dak?