Monday, March 7, 2011

Hutang kene la bayar .. jangan buat2 lupe ~

Salam.

Yer! Saye tau saye bersalah. Saye telah berhutang dengan korang. Bukan sehari. Bukan 2 ari .Malah berhari2. Cerita yang sepatutnye saye hapdet last week , x terhapdet2 lagik.*rotan saye cepatttt!! Kalo sape2 yang belum bace entry  INI, maybe x faham . Ok lah. Sye dah janji kan nak hapdet cerita tu. So, ni nak bayar hutang citer kat korang.

Al kisahnye macam ni. Pada siang hari 28 februari 2011, my besties si nani n Ila ade bagitau saye yang invitation card utk dinner kolej diorang ade lebih. Sebab ade student yang cancel pegi dinner last2 minit. So maknenye ?? Daripada membazir makanan , lebih baik beri pada yang memerlukan. *Apekahh??

So..so..and so.. mereka pon mengajak la saye mengisi tempat kosong ituh memandangkan saye menepati ciri2 manusia yang sangat banyak makan n x kenyang2. *kawan2 saye sangat MEMAHAMI saye yang kuat makan ni yerr.. =_='  ..

Then, kene plak malam tu temanya 'GLAM & GLITZ'. Saye memang la xde sangat baju glam2 nih, tapi ade saye kesahh ?? Pikir datang nak makan jer. Tapi , excited memang excited . Memandangkan tu adelah 1st time menjejakkan kaki ke Dinner kolej , *ye! sepanjang 3 tahun duduk kampus, x pernah join dinner kolej~  kesian x?kesian x? ..Saye pun capai je la baju ape yang ade dalam gobok buruk tu kann.

Before pegi dinner tuh , sesi bermekap2 an memang x boleh ditinggalkan. WAJIBUL GHUNNAH yerr~!! =p  ..mesti ade yang pikir , 'eh awak tu menumpang je join dinner , x payah la nak over2 sakan'. Oh! Saye tidak pedulik yer dan saye tak kesah orang nak cakap ape.Tak nak kalah jugak tu minah ni. Nak vogue de vassss jugakk !!  Ok saye syok sendiri. Abaikan.

Bile dah berdinner2 cenggitu , of course lah ade sesi potoshut2 bagai kan ? Gamba sangat banyak tapi x larat la nak tepek sume kat sini kan. Dekat2 200 pic jugak kot. So, ni antara gambar2 yang terpilih. Jom cekidautt~!! ^___^



 






Last but not least..












Even lepas dinner2 bagai tu, saye still lapar lagi .. T__T   

THE END.


Babai.

5 comments:

~S.H.A.I~ said...

yeaaa~ade gmbar kite!~hehe

ada mokhtar said...

wow, glamor =)

mengenaldiri said...

sweetnyer cik nisa kite..
(:

M!$$ LaVeNdeR said...

hyeda:heee~ mstila ade~ =)

ada mokhtar:thanx.btw,x la glamor mne pon.ramai lg yg pkai lg cantek2.. ^_^

tacha:thanx dear~ (^_~)

ZeRa OsHiN said...

owh,anda pown burhan gak?knal ngan nani je...hee~
siyes,cm xprnh nmpk pown b4 ni...nyway,dinner tu mmg dinner plg xsdap mknn dye dr before2 ni...haha~