Friday, March 4, 2011

Bile manusia dah berperangai macam ROBOT

3D Robot Soccer Simulator

Robot Soccer C++ coding






Hari ni kepala saye pening hanya kerana Robot Soccer tu. Bukan saya sorang , tapi sumer coursemate saye. Masing2 mengharapkan ade di kalangan kitorang yang berjaya buat coding robot utk lab report ni. Dah la kene submit petang ni n seriously saye x siap ape2 pon lagi ! waaarrrgghhh!!! Minggu yang sgt2 menensenkannn~ =_='


p/s:Nanti saye hapdet setori yang saye hutang ngan reader2 sume yerr. Sory x dpt nak hapdet skarang , sbb kepale dah jd macam robot daa~