Friday, February 18, 2011

SEGMEN BLOGGER PANAS : PUNYAI 1000 - 1500 FOLLOWER ?


Tadi jenjalan kat belog2,then terjumpe segmen yg dibuat oleh Ben Ashaari.Segmen ape tuhh??Haa..segmen tu dinamekan SEGMEN BLOGGER PANAS : PUNYAI 1000 - 1500 FOLLOWER ? Sebelum ni banyak jugak segmen2 yang bro ni buat tapi x tersempat nak join.So,dis time macam nak try la join segmen ni.Macam best sbb boleh tambah kenalan blogger yang laen. ^___^..

Cemane nak join??Korang buka blog bro Ben Ashaari ni,pastu boleh bace rules die kat situ.Ni saye copy paste rules die kat sini bagi senang korang view.

  1. Header Ben Ashaari Blog
  2. Tajuk : SEGMEN BLOGGER PANAS : PUNYAI 1000 - 1500 FOLLOWER ? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tinggalkan url korang di ruangan komen entri tu ..
ok siap!
Sape2 yang nak join,boleh join n ajak kawan2 bloggers lain join jgk~Due date die mid nite ni.

Ok Babai korang~
(^_~)

6 comments:

c-tea said...

hai...kemasnye blog nie....ct dtg dari blog BA..ct follow awk..awk follow la ct plak...same2 memolow..hehe..

http://illustrasiaku.blogspot.com/

M!$$ LaVeNdeR said...

ok dear~
=)

udin said...

hye.. salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. hehe.. ;)

AdiaLuze said...

Salam perkenalan....

Keep on blogging kay !! ^___^

P/S : Kalo sudi jom la join GA kite :)

M!$$ LaVeNdeR said...

udin & AdiaLuze:salam knalan jgk~ thanx sudi singgah yerr~ =)

anizsDANbintang... said...

keep blogging dear =)