Monday, February 21, 2011

Pilihan Raya kampus. Apa pilihan anda?

Salam.

hari ni majoriti IPTA terasa bahang PRK di seluruh Malaysia.Saye pon baru saje lepas menunaikan tanggungjawab sebagai warga UKM.Cakap pasal PRK,tak kire lah ape pon pilihan korang,yang penting calon yang dipilih mestilah mampu melaksanakan tanggungjawab yang dipikul dengan penuh dedikasi,berhemah dan bertimbang rasa.

Sebagaimana hadis Rasulullah s.a.w:

”Ia (iaitu kepimpinan) adalah amanah dan di akhirat ia menjadi kehinaan dan penyesalan kecuali mereka yang mengambilnya dengan hak dan melaksanakan tanggungjawab yang diamanahkan di dalamnya.”

Undilah dengan telus dan penuh kerendahan hati.

(^_^)

1 comment:

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch