Thursday, February 10, 2011

bile malas setadi ~

salam..
elooooooooooooooo~ mood tengah kebusanan nihh..
padahal bukannye takde bende nak kne setel kan ~
macam2 keje bederet menunggu disiapkan..
dengan exam mid sem nye lagi next week..
pastu nak kene siapkan entrepreneurship report n present lagi..
hadoiihhhh~

lupekan sebentar keje2 yang menimbun ituhhh..
mari kite berehat bersame Kit Kat!
ewahhh!!
macam iklan pulak.
=p

Actually memang nak nyelit iklan sikit kat entry ni.Baru2 ni my BFF si nenek Dahan ,Ila [jangan tanye saye kenapa die diberi nama gelaran sebegitu ] ade join satu contest kat fb anjuran Orange Photography.Contest ni lebih kepada pencarian model muslimah untuk memperagakan busana penaja2 tu.Kalau nak tau dengan lebih lanjut tentang contest ni,boleh klik dan LIKE kat SINUN.Korang boleh la bace ape yang patut kat situ .

SO,kat sini saye nak mintak la jasa baik kawan2 bloggers @ readers @ silent reader @ sape2 je yang bace entry ni untuk VOTE Ila kat page Orange Photography tuhh.

Haa,cemane nak vote??Vote tu kueh ape??Ade kene pangkah2 atas ketas undi kerr??Ke kene daftar kat SPR dulu sebagai pengundi??

Sabo yob..sabooooo~ Ni mak nak habaq mai la cemane carenye mende alah vote2 ni..

1)Korang kene ade akaun fb dulu.Kalo xde,pegi buat sekarang.S.E.K.A.R.A.N.GGGGGG!!!

2)Okeh.Dah ade pesbuk??Bagoss!! pastu,Korang kene pegi kat page fb Orange Photography
then 'LIKE' page tu..

3)Pastu,bukak album INI dan klik 'LIKE' kat bawah gambar tu..

4)tadaaaaa!!Siap!

Senang kan?So,ape lagi.ajak kawan2,pakcik,makcik,tok, nenek,onyang,sepupu sepapat korang vote membe saye nihh.Tak rugi pon korang vote.Cair mair hati korang nak vote sbb pic comey dierr..yg lelaki bole la simpan angan2 nak jadi boipren dierr..Angan2 aje okeh,sbb die single but not available.hohoho~

Sape2 nak berkenalan dgn lebih dekat lagi boleh usha2 belog die jugak ===> SINI

Btw,pade sape2 yang dah vote,terima kaseh daun keladi.Laen kali,vote la lagi.erkk~ =p

p/s:dahan Ila ku cayang,saye suda mempromote kamu abes2an nihh..Kene half2 la hadiah nanti..Lalalalalalala~












2 comments:

fazilaselamat said...

uhhh..tenkayu dearrr...terharu jap ! :P

M!$$ LaVeNdeR said...

hehe..
welkam2~
=)