Saturday, February 19, 2011

*cool wif sunglass!*


Salam..
x tau la angin ape yang melande saye sampai kan rajen betol nak join contest 2 3 ari ni.Kalo korang perasan entry2 kat sini berderett2 saye join segmen n contest.teeheee~

Maybe sbb terase nak hapdet belog tapi still blom ade idea nak highlite citer ape,so tu yang merajenkan diri join contest2 ni..hihi~ =p

So,kali ni saye join
contest *cool wif sunglass!*
Syarat2 nak join contest ni senang je.Details die korang bole klik kat banner atas tu.Ni saye copy paste dari blog Pinky Momma



* mesti ada blog
* be ths blog follower
* and my contest blog as well
* put ths banner in ur entry & side bar too
(make sure both must b link back to ths page)
* buat 1 entry wif da title *cool wif sunglass!*
(1 pic pakai sunglass je ok..xmo banyak2)
(ori or edited pic smua i terima)
* tag 2 fwens at least
* yg msk ga ni pls inform me sape yg tag uols k..
bg id follower dia
(sbb org yg mengetag pun akn dpt hadiah)
* link kan entry anda smua kat entry ni jer ok

* tarikh tutup : 19 march 2011
(sempena my dad bday)

hadiah???
sumthing yg kawaiii =)
1. utk yg join contest
2. org yg mengetag pemenang (id follower dperlukan)


Saye dapat tau contest ni via belog ni. Akak ni rajin join contest2.
So,gambar yang saye pertaruhkan adalah......

JENG..JENG..JENNGGGGGGGGGG!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

hehe.ok x ok x??

saye nak tag
1- Sherry
2-Achap

Saje cube nasib je ni.
contestant yang lain pun byk pic yang lagi cantek2 dan vogue de vas gituhh..

Kite tunggu je la result nye macam mane nanti.
Ade rezeki utk saye,Alhamdulillah.
Kalo xde rezeki pon xpe.Sekurang2 nye saye ddpt tambah kan lagi networking antara bloggers kat alam maya nihh..


ok la.Nak pi makan ni.
Tata.
(^__~)



5 comments:

mengenaldiri said...

serius..gorgeous!! (gmbar bwh skali)
^_^

M!$$ LaVeNdeR said...

thanx dear~!
kamu pon join la jgk~
^__^

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat..
tp u x folo my contest blog la dear..personal blog done!

klik sini utk folo k:

http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com

inform me once u folo..tq =)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ok noted!
all da best ya =)
stay tune..more make up & beauty tips wif pinky momma!

Nour Akmal said...

hye..singgah cni..
jom join GA first blog saya..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html