Sunday, January 2, 2011

sepraissssss!!!~~

salam..
baru je balik dinner wit my kesayangan lalink hyeda, Azani & iLa..
plan asal nk dinner same2 selase malam sebab saye tgh busy buat proposal tesis..
tapi memandangkan saye sgt memerlukan kereleasan tensen,m2a terjadi lah dinner ni td..

saye dtg awal di kafe uo untuk order,takut nanti ramai sgt nk tggu order lame.
Cadang saye nak spent kejap dgn diorang then balik bilik cpat nak wat proposal.
Then,Azani pulak datang ...Sambil2 tunggu hyeda n iLa dtg,kitorg borak jap ~

Pastu,ternampak kelibat bulan iLa [oopppsss~~!! jgn mara ye cik dahan~~ =)] dan hyeda..
Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~~
ade sumting di tangan hyeda yang membuat saye curious~~
Hyeda dtg bawak beg kek secret recipe!!

OMG!!
nak sambut burfday sape plak ni??
Bezday masing2 sume da lepas..
Oh..semangat curiousity saye semakin tinggi yerr..
Pastu bile saye tanye, masing2 sume wat muke konon2 x tawu ape2 ~
=_=

Kitorang borak2 + makan2 yang dah di order..
then bile dah abis makan,baru tuka tempat cari port kat luar cafe nak bukak kek~
Bile dah bukak kotak kek...............................



TADAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

*pic agak kekurangan kejelasan sbb diambil menggunakan kamera hp 'mahal' saye..


tak tahu ape name kek tu tapi rasa die bole tahan sedap ..
ade lapisan blueberry,cream cheese pastu ade buah..
tak tahu buah ape tapi rasenye mcm buah prune kot..
[ni la namenye tau makan je ,tak tahu name kek!]

ni pulak kerenah kitorang tyme before,semasa n after makan..
LAYAAAAANNNNN~~


*kek kat pinggan tu ila punyer makan x abesss~ =p



*ecececehh manje2 plak diorang ni..cumell~~ ^__^



*muke hyeda da perabes 1st round~



*giliran saye plak 2nd round..colet sket tu pon dikire 2nd round jgk kan??hihi







*sume da x larat nak perabes kek..ok simpan utk esokk!~

^__^


thanx a lot korang~~~!!
sangat2 terharuuuuuuu~~

T_T

sebab ni 1st time celebrate mcm ni dgn kawan2..
penah la dlu kecik2 celebrate dgn kawan2 kelas time darjah 3 kot..
tapi bile dah besar ni,dah lame x celebrate mcm ni dgn kawan2..
thanx again guyz~~!!
cyg korang ketat2~~
mmuuuaahhhh!!!~

tapi terasa jgk kekurangan sebab x cukup korum lagi sorang geng kitorang ..
lalink orennnnn~~~!!!
xpe2,pasni kite set tempat honeymoon same2,kali ni saye mesti join sbb aritu diorang honeymoon pegi pangkor saye x dpt ikuttt..
sob..sob..
T_T'

ok la..
babai korang..
nak siapkan keje~
^_^

p/s:still x tahu siapa yang sponsor beli kek tuhh...huu~~

=_='

3 comments:

nadya said...

ya ampon! lupe wish! huhuhaha, happy beeelated beday yang! happy happy happy oke! hihi

*woohh.beday kek taon lepas secret aje yek!* ;P

~S.H.A.I~ said...

hehe...cutenye post~
chak..mkn je la kenyang2 kek 2..jgn byk tye..haha~
hrp thun2 mendatang dpt celeb8 ape2 same2 cmnih...=)

M!$$ LaVeNdeR said...

nadya:

uhuuuu~~ thanx dear~
*its better late than never... hee~~
^__^

hyeda:thanx byk2 tau~ i hope so..dpt clebr8 same2 ngan lalink2 sumerr.. =)