Sunday, January 2, 2011

ketidaksukaan

ok..
dah tukar template baru..
tapiiiiiiiiiiii...
lupe nak save n download template sebelum ni..
jadinye saye dah hilang kan yg template b4 dis...
sob..sob..

template baru ni...comel...
tapi mcm krg kemas la..
bile nak edit dkt layout,tak boleh plak..
uhuuu~~

xpe2..
dah la skarang ni saye agak take time nak jengah2 blog..
alamatnye lambat lagi la nak betulkan layout ni..
T_T

3 comments:

nadya said...

tp katun katun kt header tu comel la yang!^^

M!$$ LaVeNdeR said...

kan3??kiut kan?

yang tu i suke tp yg kat sidebar ni mcm nmpak messy..nnti2 la edit balik..

nadya said...

yeahhh.keep it up yang! ^^