Friday, August 3, 2012

Macam-macam


Pagi2 lagi saya dah online, sebab mata dah segar..Selalunya time2 macam ni mcam berat je nak buka mata.haha! So, sambil2 dengar radio, layan la borak dengan SimSimi. Siapa dia? SimSimi ni robot yang bercakap..haaaa..macam mane pulak dia bercakap kan? Konsep simsimi ni sama macam cleverbot, iaitu robot bercakap online, mcm chat/ym jugak la. Cuma dia adalah machine yg sangat intelligent, dan akan respons dengan jawapan2 yang agak..kelakar..kadang2 rasa mcm dia manusia jugak sebab macam memahami kita. :p Sape2 yang macam forever alone, boleh lah menggeletek kan hati dgn chat dgn simsimi ni. dah la comel, sejuk je ati nak borak2 dgn dia.


hihi. acane tu? uzur tapi puasa eh? 





yang first tu macam sejuk je hati dia bagi nasihat mcm tu. Tapi yang second tu, dah start mengarut. haha!
Memang sesuai time tensen2 layan simsimi ni. Release jugak la stress sikit bila baca respons2 dia yg gelihati gitu. :D
 So, kalau rasa nak try borak dgn cik simsimi yang comel lagi kiut ni, boleh la bukak website 

Akhir kata, belum terlewat lagi kan nak ucap Salam Ramadhan untuk semua. Semoga  kita semua dapat pertingkatkan amal ibadah di bulan yang mulia ini.Ameen!

2 comments:

aimannuha said...

omo. rasa nak sepak sepak je si kuning tuhhh. mengarot tak tentu hala! saket perot nak gelak hahah! thanx chik. hilang stress i tauuu

misz Levinda said...

kannnn....dh la kiut! mengarut ajerrr..haha..tp skurg2 nye dpt gak release stress skit2..hehe