Sunday, April 24, 2011

Apa dah jadi pada GOOGLE ??

Malas nak cakap banyak. Korang tengok la sendiri ape yang dah jadi kat pakcik Google nih. 

Abis jatuh sumer Logo ngan kotak search tu.



Amboi kemain warna warni bagai.

Die main berterabur pusing2 pulak dahhh..


Agak2 korang la kan, apesa jadik camtu eh ? Pakcik Google ni dah buang tebiat ke? makan pil overdos kott. Ke tensen sebab lately makin ramai student yang gunekan khidmat die untuk cari bahan TESIS ?? So konon2 nye ni adelah salah satu care nak release tensen beliau ... Mungkinnn~ 

Actually, setelah menggoda2 pakcik Google tu,  beliau telah membuka rahsia beliau cemane boleh jadik perkara2 luar tebiat di atas......jeng..jeng..jeng.. Jom saye pecahkan rahsia pakcik Google nihh. Cube korang pergi kat homepage Google then taip perkataan2 ni.

-Google sphere
-Google gravity
-Google reverse/mirror... 
-Epic Google
-Rainbow google
-Google loco
-Annoying Google
-Google pacman

Pastu korang klik 'I'm feeling Lucky'. Tunggu kejap. pastu tengok ape jadi. ^___^.. Kalau sape2 yang tengah tensen2 nak final exam or sedang pulun tesis tu, boleh la rest sambil try wat ni. Selamat mencuba! 

3 comments:

Harir Al-Azraq said...

haha~~ yeke~~ ^_^ hehe,chik ~^^v

~An-nur~ said...

haha,kelakar la awak ni, sampai tu pun dia siasat;))

k h a i r i y a h said...

jatuh ? haha . pening kot